header-image-3
header-image-4

Soms is het goed even de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Positief in het leven staan en tegenslag of verlies overwinnen? Meer gezelligheid, een doel hebben en dingen doen die voor u belangrijk zijn? Haal eruit wat erin zit!

Het kan zijn dat er net een grote verandering in uw leven heeft plaatsgevonden, dat u graag even de balans op maakt, of dat u zich gewoonweg afvraagt hoe het allemaal nog iets plezieriger en fijner kan. Het programma Grip&Glans kan dan een uitkomst zijn.
Bij Welzijn Noordwijk is het mogelijk om dit programma te volgen. Dit bestaat uit 7 bijeenkomsten waarbij u in kleine groepen uitgedaagd en geholpen wordt om meer Grip (eigen regie) en Glans (welbevinden) te ervaren in uw leven.
U gaat werken met uw eigen ‘glansschijf’ om zo meer inzicht te krijgen in de dingen die voor u echt belangrijk zijn en welke aspecten invloed hebben op uw welbevinden. We helpen u vervolgens op weg om hier zelf meer grip op te krijgen.

Logo-1

De domeinen van welbevinden die hierbij centraal staan zijn:G=Gemak en Gezondheid 
L=Leuke bezigheden en Lichamelijke activiteit
A=Affectie
N=Netwerk
S=Sterke punten

Geplande cursus

Start op donderdag 15 maart. Voor iedereen van 18 jaar en ouder. 
Voor meer informatie klik hier.  

Aanmelden of meer informatie

Wanneer u enthousiast bent geworden over de cursus en u zich hier graag voor aan wilt melden, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. 
Ook wanneer u u vragen heeft of meer informatie wilt hebben kunt u ons via dit formulier bereiken. 
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.