header-image-2

U wilt wat ondernemen maar u weet niet zo goed hoe of wat. Wilt u ontdekken waar u goed in bent, waar u plezier aan beleeft of heeft u na een moeilijke periode behoefte aan afleiding? De welzijnsconsulent kijkt samen met u naar de mogelijkheden. Zij heeft verschillende tips die bij kunnen dragen aan uw geluk en welbevinden. Denk aan contact met de mensen om u heen, een leuke sportieve activiteit, een hobby of passie herontdekken of zelf iets goeds doen voor een ander.

Hoe werkt Welzijn op recept?

Bij de start van ‘Welzijn op recept’ wordt u gekoppeld aan de welzijnsconsulent. Met de welzijnsconsulent gaat u in gesprek over wat u kunt en wilt. De welzijnsconsulent kan u helpen om iets te vinden dat bij u past, zodat u weer plezier en energie krijgt in uw dagelijkse bezigheden.

Arrangementen 

Samen met de welzijnsconsulent zoekt u naar iets dat aansluit bij uw welzijnsvraag. Dit kan bijvoorbeeld deelname aan een activiteit zijn. Of misschien kunt u zelf vrijwilliger worden? In de praktijk zien wij dat onze activiteiten een positief effect hebben op hoe iemand zich voelt. Ook voor u zoeken we graag naar iets passends. Er zijn in Noordwijk 6 arrangementen waaraan u kunt deelnemen:

Deelnemen

Meedoen aan Welzijn op recept kan op verschillende manieren. Het kan zijn dat u een verwijzing krijgt van bijvoorbeeld de huisarts, praktijkondersteuner of maatschappelijk werker.

Maar zonder verwijzing kunt u ook deelnemen. Wanneer u zelf denkt hier iets aan te hebben en graag wilt deelnemen kunt u contact opnemen via de telefoon, e-mail, of nog makkelijker, via het onderstaande formulier. De welzijnsconsulent, Nikki van der Ven, neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vul onderstaand formulier in: