Dienstencentra

 

Welzijn Noordwijk verzorgt het beheer en de exploitatie van de twee dienstencentra  “het Trefpunt” in Noordwijk aan Zee  en “de Wieken” in Noordwijk Binnen. De dienstencentra draaien voor een groot deel op de inzet van een betrokken team vrijwilligers ondersteund door een klein professioneel team. De accommodaties worden ingezet (deels verhuurd) voor activiteiten van de ouderenbonden en voor activiteiten die door de stichting zelf worden georganiseerd.  Ook andere organisaties en groepen die zich inzetten voor het stimuleren van de participatie, de verbinding onderling en het  versterken van de eigen kracht van inwoners in Noordwijk kunnen, tegen redelijke tarieven, een beroep doen op de beschikbare ruimtes en services in deze accommodaties.

 

 

Bent u op zoek naar een ruimte voor een bijeenkomst of een vergadering? In beide dienstencentra, zowel in De Wieken als in Het Trefpunt bestaat die mogelijkheid.

Op de locaties zijn de (standaard) technische voorzieningen aanwezig voor geluid, beeld, computer aansluitingen, WiFi, flip-over e.a.

Consumpties worden apart in rekening gebracht. Daarnaast is het mogelijk om in overleg een een lunch af te nemen.

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding op de locatie? Neemt u dan contact op met Henk van Dijk via info@welzijnnoordwijk.nl of telefonisch via 071 711 43 34.

 

 

Bij betaling met de Vuurtorenpas wordt 20% korting gegeven op de consumptieprijzen bij de dienstencentra "De Wieken" en "Het Trefpunt". De Vuurtorenpas is alleen voor leden en vrijwilligers werkzaam voor de ouderenbonden en voor vrijwilligers en donateurs van Welzijn Noordwijk.

Met de Vuurtorenpas zijn ook kortingen te verkrijgen bij de volgende ondernemers:

- HEMA, Hoofdstraat 41

- Slager Knijnenburg, Sint Jeroensweg 6

- Zwembad BinnenZee, Nieuwe Zeeweg 165

 

Met de HEMA en met slager Knijnenburg is overeengekomen dat houders van de Vuurtorenpas 10% korting krijgen op vertoon van hun Vuurtorenpasje.  Bij de HEMA geldt de korting niet voor het restaurant en al afgeprijsde artikelen.

 

Bij Zwembad BinnenZee zijn de voordelen voor Vuurtorenpashouders:

- 50 cent korting op koffie en thee tijdens zwemmen op de dinsdagochtend

- 10% korting gegeven op ontbijt dat iedere 1e dinsdag van de maand vanaf 9 u

  wordt  aangeboden.

- 5% korting op het abonnement

- 50% korting op het inschrijfgeld

 

Aanvragen van een Vuurtorenpas

Leden en vrijwilligers van de drie ouderenbonden in Noordwijk kunnen de pas aanvragen bij de bond waarvan zij lid zijn. Bent u lid van de ANSV, dan kunt u terecht bij Hennie Meeuwenberg. Bent u lid van de KBO, dan kunt u terecht bij Jacques Berbee. Bent u lid van de PCOB, dan kunt u terecht bij de secretaris. Vrijwilligers en donateurs van Welzijn Noordwijk kunnen de pas aanvragen bij Henk van Dijk te bereiken via info@welzijnnoordwijk.nl of telefonisch via 071 711 43 34.

 

U kunt donateur worden bij Welzijn Noordwijk voor € 40 per jaar. Aanmelden als donateur kunt u bij de receptie in beide dienstencentra of via info@welzijnnoordwijk.nl.

 

Bij het beëindigen van uw vrijwilligersactiviteiten of bij het opzeggen van uw lidmaatschap bij de bonden of als donateur wordt uw pas gedeactiveerd en heeft u daarmee niet meer de voordelen van deze pas.

 

Gebruik Vuurtorenpas

Om de korting van 20% op de consumptieprijzen in beide centra te krijgen, moet worden afgerekend  met de Vuurtorenpas. Op de Vuurtorenpas wordt een geldbedrag gestort. Dat kan zowel cash of via betaling per pin. Het opwaarderen van de Vuurtorenpas met een geldbedrag is alleen mogelijk aan de kassa van "Het Trefpunt" of "De Wieken". Het opwaarderen van de Vuurtorenpas kan met een minimum van € 5,- en een maximum van € 50,-.

 

Verlies of diefstal van pas:

Bij verlies of diefstal van de Vuurtorenpas dient u dit te melden bij de kassa, bij de recepties, via info@welzijnnoordwijk.nl of telefonisch via 071 711 43 34. Bij melding wordt de Vuurtorenpas geblokkeerd, wordt er tegen betaling van € 5 een nieuwe Vuurtorenpas voor u aangevraagd en kan er een tijdelijke Vuurtorenpas aan u worden verstrekt. Het tegoed van de vermiste Vuurtorenpas wordt overgeschreven op de tijdelijke of nieuwe Vuurtorenpas.

 

Disclaimer: Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website.

Copyright: stichting Welzijn Noordwijk.

Design en realisatie Buro Binnen 2017.