header-image-2

Het team van Welzijn Noordwijk bestaat uit 12 medewerkers en onderscheidt zich op de volgende kernwaarden: Samen, Innovatief, Zelfbewust en Vrolijk.

marion-web-1

Marion Loor Directeur

Marion Loor geeft leiding aan de organisatie en draagt zorg voor de ontwikkeling van strategie en beleid. Zij legt verantwoording af aan het bestuur van Welzijn Noordwijk. Zij houdt het overzicht over alle sociale speerpunten van Welzijn Noordwijk en de samenwerkingen met organisaties daarbuiten.
E-mail: marion.loor@welzijnnoordwijk.nl

nikki-web-1

Nikki van der Ven Welzijnsconsulent

Nikki van der Ven verzorgt programma’s voor het vergroten van welbevinden van de doelgroep in Noordwijk. Voor elke vraag zoekt zij naar de best passende aanpak waarmee iemand aan de slag kan. Nikki richt zich hierbij op het versterken van de eigen kracht, het stimuleren van deelname aan de samenleving en/of het vergroten van het eigen netwerk.
E-mail: nikki.vanderven@welzijnnoordwijk.nl

wendy-web-1

Wendy Clason Mantelzorgconsulent

Wendy Clason biedt ondersteuning aan mantelzorgers door middel van advies, individuele begeleiding en bijeenkomsten. Wendy Clason weet dat er veel op een mantelzorger afkomt. Sommige vragen zijn breed gedeeld, andere zijn weer heel specifiek voor een persoon. Zij biedt en zoekt continu naar middelen die de mantelzorger kunnen ondersteunen.
E-mail: wendy.clason@welzijnnoordwijk.nl

aleid-web-1

Aleid Guijt Adviseur Vrijwillige Inzet

Aleid Guijt is verantwoordelijk voor het Servicepunt Vrijwillige Inzet en brengt vraag en aanbod samen. Zij begeleidt en geeft advies aan vrijwilligersorganisaties en inwoners die zich vrijwillig willen inzetten. Vrijwilligers leveren een onmisbare bijdrage aan de samenleving. Aleid zet zich dan ook van harte in om de vrijwillige inzet in Noordwijk te stimuleren.
E-mail: aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl

Marjanne-van-Dijk-web

Marjanne van Dijk  Buurtwerker

Marjanne van Dijk verbindt buurtbewoners, vrijwilligers, ondernemers en organisaties met elkaar en ondersteunt  bewonersinitiatieven. Marjanne is enthousiast in haar werk en weet hoe een initiatief van bewoners hun straat of wijk kan verrijken. Bij haar kunt u terecht als u tips, ideeën of verhalen heeft voor - en over uw buurt of straat in Noordwijk.
Email: marjanne.vandijk@welzijnnoordwijk.nl

sarah-web

Sara Bruinsma Freelance buurtwerker

Sara Bruinsma verbindt buurtbewoners, vrijwilligers, ondernemers en organisaties met elkaar en ondersteunt  bewonersinitiatieven. Sara is enthousiast in haar werk en weet hoe een initiatief van bewoners hun straat of wijk kan verrijken. Bij haar kunt u terecht als u tips, ideeën of verhalen heeft voor - en over uw buurt of straat in Noordwijk.
Email: sara.bruinsma@welzijnnoordwijk.nl

michaela-web-1

Michaéla van Asch Financieel administratief medewerker

Michaéla van Asch is tot achter de komma nauwkeurig. Dit zien we terug in haar werk als verantwoordelijke voor de administratie van Welzijn Noordwijk maar ook als aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken in buurtcentrum De Wieken. Zij verzorgt de financiële, personeels-, vrijwilligers- en mantelzorgpasadministratie.
E-mail: michaela.vanasch@welzijnnoordwijk.nl

jos-web-1

Jos de Haas Facilitair Manager

Jos de Haas draagt zorg voor alle facilitaire zaken binnen Welzijn Noordwijk en voor de exploitatie van de twee buurtcentra van Welzijn Noordwijk. Jos zorgt ervoor dat alles glad verloopt en in orde is voor het team, de huurders, de vrijwilligers, en de bezoekers.
E-mail: jos.dehaas@welzijnnoordwijk.nl

henk-web-1

Henk van Dijk Operationeel administratief medewerker

Henk van Dijk is verantwoordelijk voor de inzet van vrijwilligers voor de activiteiten in buurtcentra De Wieken en Het Trefpunt. Hij verzorgt daarnaast de zaalreserveringen, de facturering, de administratie van de mantelzorgpas en is aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken in beide buurtcentra.
E-mail: henk.vandijk@welzijnnoordwijk.nl

gerda-web-1

Gerda van Kooten Project- en vrijwilligersondersteuner

Gerda van Kooten biedt administratieve ondersteuning aan de organisatie, verzorgt het voorraadbeheer en ondersteunt Henk van Dijk bij de inzet van vrijwilligers op de buurcentra: Het Trefpunt en De Wieken.
E-mail: gerda.vankooten@welzijnnoordwijk.nl

Hajera-web-1

Hajera Omarzad Huishoudelijke dienst

Hajera Omarzad draagt zorg voor het schoonhouden van de buurtcentra: Het Trefpunt en De Wieken.

 

reinder-web-1

Reinder Slofstra Huishoudelijke dienst

Reinder Slofstra draagt zorg voor het schoonhouden van de buurtcentra: Het Trefpunt en De Wieken.